lunes, 21 de mayo de 2012

sábado, 19 de mayo de 2012

AVALUACIÓ FINAL

Per tal de poder fer l'avaluació del curs, si us plau. envieu-me tots per mail els vostres noms amb els títols dels treballs finals que vam veure divendres.
Si encara no els heu pogut presentar, podeu fer-me'ls enviar mitjançant qualsevol web que admeti arxius de cert pes (tipus yousendit o dropbox).
El visionat dels vostres treballs és imprescindible per poder-vos avaluar.

RETRATS

Aquí trobareu l'autoretrat de la Patrícia Juvé:
Tot per tu

Avanti!

jueves, 17 de mayo de 2012

EXPORTAR UN VÍDEO


Per exportar un vídeo des del final cut, i poder tenir el vostre muntatge com una peça visible més enllà del programa, us cal fer el següent:
quan tingueu el projecte obert, us heu de col.locar sobre el time line amb els planos i marcar "i" (in) al principi i "o" (out) al final, per tal de sel.leccionar el curt sencer.
Una vegada fet això, aneu a la pestanya "file", i cap a la meitat veure que diu "export": obriu això, i aneu a "using quick time conversion". Marcant això podeu exportar el curt en forma de vídeo de diferents formats. 
Dins de "using quick time conversion", abans de prémer "save", podeu entrar a "options" i decidir amb quin tipus de compressió voleu passar-ho i amb quina qualitat d'imatge. 
Cal escollir-ho en funció de com hagis rodat. Per la majoria de grups de la classe, la millor opció és:

Motion frame rate: 25
Key frames: every 25 fps
Data rate: restrict to 4500 bits/s
Size: HD 1280 x 720. 16:9

Endavant, ànims!